duminică, 24 ianuarie 2010

Iubita se simte aproape de tine cand...

O tii de mana...
O imbratisezi...
Esti afectuos fara sa ai intentii de natura sexuala, iti faci timp doar pentru ea, asa incat sa va puteti concentra unul asupra celuilalt si sa radeti impreuna.
Iesiti la plimbare sau faceti orice alt lucru in care sunteti implicati amandoi. O inviti in oras, ii dai intalnire seara, luati cina la lumina lumanarilor. Te abati de la programul tau obisnuit pentru a-i face un mic serviciu sau comision. Iti faci o prioritate din a petrece timp impreuna cu ea.O privesti ca pe o persoana completa cu creier si pareri proprii, ii dai de inteles ca iti face placere sa discuti cu ea si sa afli ce gandeste. Ii propui ceva cu totul neasteptat...puneti mancarea la pachet si mancati pe plaja, faceti o plimbare sub clar de luna, parcati masina pe un varf de colina si admirati asfintitul. Stai de vorba cu ea dupa ce tocmai ati facut dragoste, tine-o strans in brate si impartasiti-va cele mai intime ganduri si simtaminte...si in nici un caz nu porni televizorul ca sa te uiti la sport sau la emisiunile de stiri.

"iubiti-va sincer si nu raniti in dragoste..."

Un comentariu:

  1. Mai stim oare sa iubim in felul asta?...Parca ar fi cuvinte rupte dintr-un basm ....Traim intr-o lume in care din nefericire baza iubirii o pun sexul si banii(daca poate fi numita iubire)...nimic nu mai este natural ,totul este artificial si mult prea superficial...

    RăspundețiȘtergere