vineri, 9 noiembrie 2012

Vei ramane in gandul meu...



De ce este oare viata nedreapta? De ce suntem supusi la tot felul de suferinte? De ce oare predecesorii nostri au trebuit sa greseasca iar noi sa platim pentru greselile lor?
Viata este viata! Merita traita! ... mereu mi-am spus asta, insa cateodata iti vine sa lasi TOTUL si sa pleci departe, departe de tot ce inseamna totul pentru tine, departe de clipele frumoase si urate, departe de zambete si lacrimi, poate doar ca sa dai de alte lacrimi. Insa vrei sa pleci, sa schimbi ceva in viata ta, numai ca ceva te tine legat, un singur fir, un singur gand, o singura secunda...care nu te lasa sa faci totul asa cum vrei.
Daca ar putea cineva sa imi stearga cativa ani din viata, din memorie...poate ca as accepta, as plati pretul...dar nu pentru ca regret...ci pentru a putea merge inainte, pentru a pune capat unei suferinte fara final.
Stau doar cu gandul ca, intr-o zi, aceste clipe, momente, amintiri pe care le-am imortalizat in poze, in ganduri, in minte se vor usca in cimentul timpului de unde sa dau doar praful la o parte dar sa nu mai doara ca acum!

Mereu am spus "Iubiti-va sincer si nu raniti in dragoste!"...inca sunt de aceeasi parere.

2 comentarii:

  1. Frumos...gandurile unui suflet care a iubit si inca simte durerea.....incearca sa faci ceva pt sufletul tau fara sa te gandesti la nimic, fara sa iti pese de cei din jur, vei vedea ca daca iti doresti cu adevarat poti avea langa tine persoana care ti-ai dorit-o toata viata si ai pierdut-o din cauza orgoliului...oare ce e mai frumos ca sentimentul in care primesti ceea ce dai...de iubire fiind vorba...

    RăspundețiȘtergere
  2. IUBIREA...In ce se masoara ? In metri? Sa fie oare iubirea un drum de la A la B si cu cat este drumul mai lung cu atat iubesti mai mult? Nu cred. In grame? Sa fie oare iubrea un lucru ce-l pui in balanta alaturi de ura...Si daca e mai greu inseamna ca iubesti? Nu cred. In metri cubi? Sa fie iubirea un lichid ce il pui in inima si cu cat volumul e mai mare cu atat iubesti mai mult ? Nu cred. In secunde? Sa fie oare iubirea mai mare cu trecerea timpului ?Adica daca stai cat mai mult cu o persoana ajungi s-o iubesti mai mult? Nu cred . Concluzia e ca iubirea nu poate fi masurata. Iar cand este cu adevarat mare...atunci chiar nu are masura. Iubirea poate fi masurata in batai pe minut. Cand iti bate si simti ca iti sare din piept doar la auzul persoanei pe care o iubesti. Sau in cate bucatele ti se frange inima atunci cand te desparti de persoana pe care o iubesti. Dar in nici un caz nu are o unitate de masura!

    RăspundețiȘtergere