miercuri, 18 mai 2011

Azi iubim, maine murim...

CELINE DION




Life is short! - "Viata e scurta!"
Cu totii stim ca viata e scurta si ca trecem prin perioade mai frumoase si prin perioade mai putin frumoase. Dar intotdeauna ne raman intiparite in minte cele mai placute momente ale tineretii noastre astfel incat nu le vom putea scoate din inima nici cu clestele suferintei. Aceste clipe, sunt practic gravate in mintea si in sufletul nostru si ori de cate ori ne aducem aminte de ele, emotia trairii acestora, ne face corpul sa tremure ca pendula unui ceas tipuriu, facandu-ne sa ne simtim din nou tineri.

Sunt momente in viata noastra cand dorim sa scoatem unele clipe din sufletul nostru, unele clipe dureroase care au lasat rani adanci, dar nici pe acestea nu le putem indeparta foarte usor. Sunt practic aceleasi sentimente dar lovite la polul opus. Sunt sentimente gravate si ele chiar daca provoaca suferinta si durere.

In concluzie azi iubim, maine murim...dar tot ce conteaza in viata noastra este sa o traim la maxim cu bune si cu rele, sa iubim neincetat, pentru ca iubirea poate vindeca peste ani si ani de zile acele sentimente dureroase pe care fara vointa noastra le purtam de-a lungul timpului in suflet.

Iubind acum in tinerete mai mult, vom ajunge mai tarziu sa pretuim cu lacrimi de smarald aceste momente si ne vor face mai puternici in ciuda faptului ca anii au trecut ca adierea vantului de primavara.

Lasand in urma greselile tineretii, traind puternic clipele prezentului, ma uit cu speranta spre viitor ca lumea va iubi mai mult, va avea sufletul brazdat de cuvinte cristaline ca simplul "TE IUBESC" soptite la ureche, va avea curajul de a spune am trait frumos si am iubit cu toata puterea mea de tanar.

Nu am crezut ca iti poti da seama de tanar ce inseamna sa pretuiesti cu adevarat persoana de langa tine si sa fii dispus sa renunti la orice pentru ea...si totusi s-a intamplat durerea...

Acum, privesc spre cele mai inalte culmi si regret in trecutul meu, dar intotdeauna acel sentiment va ramane gravat in suflet si imi voi aduce aminte de el peste ani de zile.

Tot ce conteaza este sa poti, din nou, oferi aceeasi dragoste persoanei care iti va iesi in cale si care va fi dispusa sa iti jure dragoste eterna.

O viata avem si trebuie traita.

Iubiti-va mult...

Un comentariu: