vineri, 21 octombrie 2011

Cum l-a distrus iubirea pentru ea...

Cateodata stai si te gandesti daca persoana de langa tine e cea care-ti va fi toata viata alaturi, care va fi si la rau langa tine nu numai la bine, care va stii sa treaca prin greutatile tale asa cum ai stiut tu sa treci si sa o ajuti cu greutatile ei atunci cand a avut cea mai mare nevoie de tine, cand nu se intelegea cu nimeni, cand singura speranta era in tine ca sa nu o refuzi si sa o primesti in sufletul tau. Se intampla, poate si voua, cateodata, cand o astfel de persoana nu mai are speranta nici in cei mai apropiati, cei din sangele ei si apeleaza la tine, un strain, pentru a-i fi alaturi in cele mai grele momente trecand peste munti sa ajunga la tine.Astazi va dau un sfat...nu aveti incredere totala in femeile care va spun ca vor fi alaturi de voi, pentru ca atunci cand va va fi mai greu, atunci veti fi lasati sa ...muriti!



...si acum am sa va spun o poveste adevarata!

Era odata un baiat simplu si linistit la casa lui.Intalnise cu un an in urma o fata tinerica si draguta care inca de pe atunci ii furase inima. Intr-o seara a primit un telefon de la fata si a raspuns. Cu suspine fata ii povestise ce s-a intamplat si ca vroia sa plece de acasa, departe de parintii ei. Baiatul vazand ca are probleme si era trista a fost de acord sa o primeasca la el si sa o ajute sa treaca de aceasta perioada de adolescenta. A doua zi fata a urcat in tren si pana seara era in orasul baiatului, baiatul asteptand-o in gara de tren pustie si rece. Au mers intr-un parc in acea seara sa se mai relaxeze si apoi acasa la baiat. Dupa un timp baiatul a revenit cu fata la parintii ei pentru a le spune ca o va lua de sotie, iar parintii au fost fericiti, deoarece il cunoasteau pe baiat. Au trecut cateva luni de cand erau impreuna, timp in care au avut momente placute si frumoase in viata lor: au mers la cumparaturi, ieseau cu prietenii la plimbari pana noaptea tarziu, au mers la mare si baiatul a invatat-o pe fata sa inoate...tot ce i-a promis baiatul i-a oferit.
Insa...intr-o buna zi...baiatul s-a imbolnavit, iar fata era departe de el. Facuse un preinfarct si avea mare nevoie de ea sa ii fie alaturi asa cum i-a fost el ei. Numai ca baiatul a asteptat in zadar sa apara iubirea lui si sa il tina de mana, sa poata trece mai usor prin perioada grea a sa. Doua zile si doua nopti baiatul s-a hranit dintr-un ser, o punga care era legata la perfuziile puse baiatului. Nimeni nu a stiut prin ce a trecut el. Dupa 3 zile a fost externat urmand un tratament strict. Baiatul, pe patul de spital a incercat sa vorbeasca cu fata, dar ea nu a vrut nici macar sa ii auda vocea. De atunci baiatul s-a resemnat si a inceput sa isi continue cursul vietii sale. Povestea ne spune ca baiatul in fiecare seara isi spune rugaciunile si il roaga pe Dumnezeu sa aiba grija de fata care i-a frant inima atunci cand nu trebuia. Poate ca Dumnezeu a vrut asa ori poate ca au fost deciziile fetei, dar viata merge inainte si nimic si nimeni nu o poate opri. Astazi, dupa atata timp, fata si-a gasit alta jumatate, careia probabil ii va frange inima in cele mai grele momente, iar baiatul e inca singuratic si isi vede de viata lui asa cum si-a vazut inainte pana sa o cunoasca pe fata.



Sper ca v-a placut povestea si in acelasi timp va spun din nou:
"Iubiti-va sincer si nu raniti in dragoste"

Cu drag,
Al vostru Cristian

Un comentariu:

  1. Sa nu o ai cand o doresti.Sa nu o doresti cand o ai.Sa te joci de-a iubirea cotropitoare si de-a abandonul.Sa eziti,sa-ti fie teama,sa daruiesti cu fiecare iubire cate putin,putin,putin mai mult din tine,totul si tot sa-ti mai ramana ceva de daruit.Sa cobori teatrul in realitate,sa creezi viata din nuduri.Sa iubesti si sa iti doresti sa iubesti din nou ca si cand nu ai fi fost iubit niciodata.Sa nu-ti fie rusine sa cercetezi toate trupurile si sa le incerci nebunia sperand ca la un moment dat trupul tau va auzi chemarea unui suflet de dincolo de piele.Sa nu te legi de nimic pt ca inca nu ai gasit acel tot.Sa plangi,sa suferi,sa te zbati si sa le zambesti tuturor femeilor care vin in viata ta stiind ca la un moment dat trebuie sa plece pentru ca tu astepti o alta mai buna.Aceasta este fatalitatea iubirii.

    RăspundețiȘtergere